Storstädning på Trädgårdsgatan



Idag har det varit en riktigt storstädning hemma hos oss - lagom till Påsk! Vi har varit lika delaktiga båda två, jag med skurtrasan i högsta hugg och Johan efter på dammsugaren och avslutningsvis golvmoppen.

Jag tror inte att städning riktigt är killars starka sida, vilket bevisas när Johan står med moppen i handen efter sin lilla tur med dammsugaren. Svettig efter dammsugningen har han öppnat fönster i alla rum så att korsdraget yr omkring honom där han står med mössan på och nästintill skriker:

"Fy fan, vad jag hatar den här moppen. Det är den absolut sämsta mopp jag någonsiv använt. Jag blir så frustrerad att jag inte vet hur jag ska förklara hur dålig den här moppen är!"

Jag blir alldeles till mig av lycka när jag tittar på honom där han står - alldeles färdig. Detta gott folk, det är min underbara pojkvän i text och bild!


Dagen i all ära..



Dagen i all ära har spenderats med Emilia där det har varit shopping på hög nivå - Dollar Store och Coop var dagens heta inneställen. Kvällen har spenderats med min älskade som lagade en supergod variant av kyckling och wokgrönsaker åt oss - riktigt lyckat! Kvällen avslutades med ett skumbad, för hans del, som somnade i det och nu ligger vid min sida och sussar så sött. Imorgon är det städdag för paret Larsson/LundTrädgårdsgatan - här händer det grejer!


100329

Dagarna rullar på och den ena är den andra lik. Denna måndag promenerade jag hem till föräldrarna på Björktjära för att rensa lite bland min gamla saker. Jag som trodde att jag redan slängt det som skulle slängas, men tji fick jag. Några timmar senare stod jag innanför lägenhetsdörren med en plastlåda och två fulla kassar med saker, minnen - värdefulla sådana.

Den gigantiska boll ovan fyndade jag i Thailand men har ej haft ork att pyssla ihop. 30 identiska vita plastbitar skulle tillsammans med en thaibeskrivning bli en taklampa - lät inte helt lockande att ta sig an denna utmaning. Mamma och jag slog dock två kloka huvuden ihop och titta så läcker den blev! Det bästa av allt är att ingen i denna stad har en likadan!


En halvdag i Edsbyn


Väckarklockan ringde 09.30 denna morgon och ett svettigt spinningpass stod högst upp på dagens "att göra-lista". Ett spinningpass och en helt ny Amanda senare lockade en saftig grape innan det bar av till Edsbyn.

Johans
syster och hennes pojkvän skulle påbörja sin flytt till en större lägenhet så vi beslutade oss för att hjälpa till. Där stod hela familjen Lund, Malins svärmor samt bästa vän och jag - visste inte riktigt i vilken ände vi skulle börja. Vi jobbade på som sjutton och efter fyra timmar var nästan allting flyttat till deras nya, fina och superläckra lya. Jag tror att de kommer att få kanonfint när allting blivit klart. Snälla Malin bjöd på familjepizza och kycklingsallad som tack för hjälpen -  och gudarna ska veta att det var ena rediga pizzor vi fick, de största jag någonsin skådat!

Efter en hård arbetsdag känner jag hur mitt halsonda och feberfrossa börjar krypa sig på. Har därför beslagtagit soffan med lite varm saft. När älsklingen är tillbaka från sin soliga kvällspromenad så ska vi mysa och ha det gott framför tvn med tända ljus.


Några dagar sedan sist..


Det var några dagar sedan sist - men nu är jag här igen! Älskade Mr J halvligger i soffan framför Hollywoodfruar och jag sitter här, med datorn i knät.

Denna dag har varit riktigt fullspäckad - från början till slut. Kära svärmor blev ett år äldre idag, tänker inte nämna någon specifik ålder, så vi for upp till Fjäle i en rasande fart för lite tårtkalas. En tv har även inhandlats då vår strejkade för precis en vecka sedan genom att rasa ihop helt och hållet. Sist men inte minst så hade vi en hejdundrandens tur som fick en bil idag så nu ska älskade lill-Mazdan säljas, vilket känns väldigt vemodigt. Om det är någon som är intresserad av en liten nybesiktigad Mazda med årsmodell -83 så är det bara att höra av sig!

Nu ropar en liten kvällsmacka från köket och Mr J lockar från soffan så jag beger mig nu härifrån..

 


Vilken höjdarfredag!



Vilken underbar dag detta är - muck för älsklingen och personalfest med de härliga Trananbrudarna för min del! Kameran blir med så kika gärna in här under helgen så kanske det kommer upp ett par smakprov från kvällen, om det inte går allt för vilt till!

Stackars underbara syster har oturen att drabbas utav halsböld lagomt till vi kom hem till Sverige. Tycker verkligen synd om henne som tvingas vara ensam hemma hela helgen av olika anledningar. Ska faktiskt ta min lilla Mazda och puttra hem till Hjortronvägen och göra henne sällskap! 

Nu väntar glashuset tillsammans med Anneli innan kvällens ståhej!

Ha en bra kväll alla för det ska jag ha!




Den nittonde mars 2010



090427-100319

Det har gått elva långa månader sedan min älskling ryckte in i lumpen i Stockholms vildmark. Vi har verkligen lärt oss att vara ifrån varandra under denna tid, då begreppet distansförhållande nästintill passar in på oss. Nu har äntligen den stora dagen kommit - den nittonde mars 2010 då Mr J muckar! Ingen är gladare än jag, förutom möjligtvis han själv då. Det ska bli så otroligt skönt att få ha min gos hemma föralltid. Jag är så stolt över honom som har klarat sig igenom denna tid trots hårda motgångar - men är man en soldat så är man!

Jag älskar min Johan så innerligt mycket och är så glad att han äntligen är påväg hem, för att stanna! <3


Mysdag med mamsen <3


Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Denna dag har verkligen svept förbi likt en skugga en solig sommardag. Kom hem väldigt sent i natt efter jobbet, då det blev en hel del eftersnack om allt mellan himmel och jord. Beslutade mig därför att avboka morgonspinningen och satsa på en sovmorgon.

Väl vaken kom mamma förbi och drog med mig ut på stan bland allt vimmel. Vi mötte upp hennes väninna, tog en fika och handlade lite smått och gått. Jag unnade mig de läckra bruna gladiatorsandalerna från Ten Points ovan samt örngott och påslakan i vitt sateen nu till våren - lite lagom vardagslyx!

Nu ska jag leta mig genom kanal5.se efter Håkans bar då jag hört mycket roligt om detta program och därefter blir det träning på Nordic Gym med Emilia!

 


Klockan närmar sig 04.00



Jag tittar på den digitala klockan i datorns högra nederkant och känner hur ansiktet drar ihop sig till en förvånande min - klockan närmar sig 04.00 och jag är fortfarande vaken!
Mitt jetlag har fortfarande inte hunnit lägga sig men jag trotsade det för en kväll på Tranan. Det kändes oerhört bra att vara tillbaka då jag blev varmt välkomnad utav alla. Trots att det var en vanlig onsdag så fick man höra en del roliga kommentarer lite här och var.

"Hörru du, varför blir du inte modell istället för att stå här? Eller jag bara skojja, eller nej det gjorde jag inte, men ja du fattar." Han vänder sig sedan om till Patricia som står med sin lilla bulle i ugnen och utbrister något i stil med: "Varför blir inte du modell istället för att stå här? Ni två, häng med till min..." Och där tog det slut - med sitt mummel till avslut var det omöjligt att uppfatta det sistnämnda. Den komplimangen tackar vi för!

Nu ligger jag i sängen, alldeles ensam, med datorn på magen. Jag saknar min älskling, jag saknar att få godnattpussar och bamsekramar. Snart är det dock slut på detta trams - snart är du här föralltid!

Hittade en bild på mig och Anneli sedan personalfesten i vintras - mysig bild enligt mig!



 


Borta bra men hemma bäst!



Första dagen hemma i Bollnäs har känts väldigt bra - borta bra men hemma bäst! Kanske beror det på att jag fick ett varmt välkomnande av världens bästa, Emilia. Jag måste dock medge att jag saknar värmen en aning då kylan här hemma kryper sig innanför kläderna. Den härliga vårsolen väger dock upp min längtan en aning!

Vi började dagen med ett svettigt, härligt, spinningpass. Med tanke på att jag ej har tränat det minsta på tre veckor gick det förvånandsvärt bra - jag överlevde i alla fall. Den resterande dagen hängde vi på stan - åt en supergod lunch och strosade sedan omkring någon timme.


Dag 16

Jag avrundar denna resa med dag 16. Resan har varit lång men har ändå gått bra med tanke på att jag, till min stora förvåning, kunde sova mig igenom stora delar av flygplanstiden. Nu sitter vi äntligen på Arlanda igen efter ungefär 27 timmars restid. Inte nog med det så dröjer det ytterligare sju timmar innan vi är hemma i Bollnäs. Det är väl inte helt fel med en resa på hela 34 timmar - suveränt!

 

Slutet gott, allting gott..

 


Dag 15

Då har vi nått den fruktade dagen, dag nummer 15 - som betyder hemfärd. Det pirrar i magen, jag tror visst att jag börjar få lite resfeber. Det är ju inte speciellt konstigt med tanke på vår långa hemfärd som ligger alldeles framför våra näsor.

 

Klockan 15.00, thailändsk tid, förflyttar vi oss från hotellet och in i en taxi som tar oss en timme bort - till Phukets flygplats. I Phuket väntar en 1,5 timmes lång flygfärd till Bangkok och därefter en 10,45 timmes flygresa till Istanbul. Väl framme i Turkiet får vi vänta i ungefär tre timmar för att sedan sätta oss på en tre timmar lång flygresa till Arlanda. Väl framme i underbara Sverige ska vi, efter några timmars väntetid, hoppa på tåget som tar oss hem till lilla Bollnäs!

 

Jag vill tacka min underbara familj för denna tid i paradiset!

 

Nu blir det ett sista dopp i poolen innan duschen och min skööna byxdräkt väntar..

 


Dag 14

Idag har det faktiskt varit en ganska jobbig dag, trots att jag befinner mig i paradiset. Solen har stekt som aldrig förut och systrarna har ej kunnat bada pga gårdagens "gaddning" - jobbigt. Mamma och pappa har plaskat runt i poolen lite extra mycket för att fresta oss - jobbigt. Det har varit sista hela dagen i underbara Thailand - jobbigt. Idiotiska jag missade älsklingens samtal i natt - EXTREMT jobbigt! Nej, nu ska jag försöka vända detta till något positivt, eftersom vi bara har några ynka timmar kvar i detta land.

 

Vill tillägga att mamma och pappa unnade sig lite massage idag medan Sara låg inne i vår bungalow och gjorde skolarbete och jag satt i skuggan och läste!

 




Dag 13

Det blev en tatuering tillslut - och gud så nöjd jag blev! Resultatet suger jag lite på tills mina nära och kära fått se den, låter bäst i mina öron!

 


Dag 12 - uppdate

Middagen serverades på The red onion och restaurangen levde verkligen upp till sitt goda rykte - utsökt mat i gigantiska portioner. Pappa ville, i vanlig ordning, prova allt från menyn och beställde därav in tre maträtter. Tjii fick gubben som var tvungen att lämna en tredjedel av maten pga en stor, utspännd mage. Kvällen avslutades i Karon där mamma, efter två veckors letande, äntligen fann sin svarta kjol. Vi träffade även på gofisarna ovan i samband med kjolshoppingen.

 


Dag 12

Nai Harn stod på schemat denna morgon trots lite svala vindar och riktigt tunt soldis. Väl framme kände vi inte igen oss då stranden ändrats radikalt sedan sist vi slog oss ned på denna strand - ungefär en vecka sedan. Viken där vattnet brukade strömma in från havet var helt täckt av sand och vattnet var två decimeter lägre än vanligt. Kanske har det att göra med de starka vindarna som funnits över Thailand de senaste dygnen!?

 

 

När klockan började närma sig 15.00 återvände vi till hotellet då Mortern kom med våffeljärnet i högsta hugg - här skulle det gräddas våfflor! Vi beställde in lite glass från hotellbaren och blandade den med hallonsylten Morten haft med sig och gud så gott det blev. Vi bjöd även thaitjejen i baren på en våffla och hon gillade den faktiskt!

 

Ikväll blir det middag i Karon The red onion som vi blivit tipsade om från flera håll, så kika in här imorgon så får ni se vad vi tyckte!

 



Dag 11 - uppdate

Efter dykturen var vi alla mer eller mindre möra när kvällen började närma sig. Vi, ordagrant, kämpade för att hålla ögonlocken uppe då vi entrade mopederna och styrde in mot Patong där en god middag väntade.

 

En, enligt moder, turbulent mopedfärd över de mörka bergen senare var vi äntligen framme vid PS-hotell. Vilken brakmiddag det blev - förrätt, varmrätt och gigantiska efterrätter i glada färger! Jag klagar då inte när halva nöjet med att resa är just den utsökta maten. Dock är jag personligen inte speciellt förtjust i thaimat men det finns ju andra delikatesser. Den resterande delen av kvällen spenderades åt shopping, kom dock hem till Kata tomhänt denna gång.

 


Dag 11







Jag har övervunnit min rädsla för djupa vatten då jag/vi tog på oss den tunga dykarutrustningen och begav oss ut i det djupa. Vilken underbar känsla det var, och vilken syn! Vi fick se koraller och fiskar i regnbågens alla färger. Tackar Craig för den intensiva dykarkursen. Efter vattenturen lade jag mig intill poolkanten och somnade - vaknade av den heta solen som fortfarande stekte trots att klockan hunnit bli fem på eftermiddagen.


Dag 10

Det blev tyvärr inte den norra delen av Patong Beach idag då mammas mage inte varit helt ok. Vädret var inte heller tillräckligt bra under morgonkvisten.

Pappa, syster och jag tog en moppetur upp till den omtalade Big Buddah. Detta, mina vänner, är en enorm Buddah-staty ståendes högst upp på ett enormt berg. När vi, efter ca tio minuter 90 graders-brant, äntligen tagit oss upp på berget möttes vi av en dam som betraktade oss systrar från topp till tå. Resultatet blev en sarong för Sara och två för mig då det är en synd att visa ben och axlar i närheten av Buddah.





På hemvägen ombads vi att ta det försiktigt just pga den kraftiga lutningen, dåliga asfalteringen samt de livsfarliga kurvorna.



Efter denna utflykt var det skönt att återigen komma hem till poolen då himlen spruckigt upp och solen återigen tagit plats på himlen!





Dag 9 uppdate

Efter kvällens middag var hela familjen helt slutkörda. Vi var därav tvugna att promenera till hotellet för att slå oss till ro, på våra plankor till sängar, innan kvällen kunde fortsätta. För min del förstår jag vad tröttheten kom ifrån då min stackars mage, som precis hunnit återhämtat sig, serverades köttbullar med spagetti. Det var dock inga vanliga köttbullar utan sådana med en konsistens likt segaråttor och en storlek på 5 cm i diameter - stackars liten! Efter vår lilla powernap drog vi ut i Kata och shoppade lite. Kvällen avslutades på en tex mex restaurang där det blev äppelpaj samt friterade bananer och glass till efterrätt.

 


Dag 9

Dag nummer nio har spenderats på Kata beach då lill-magen mår lite bättre. Idag har jag faktiskt fått i mig lite föda trots att my stomach har förvandlats till en lite hårdare och mer svälld variant. Det blev inte så mycket nya bilder denna dag, eftersom vi återigen vistades på vår hemstrand. Imorgon bär det dock av till den norra delen av Patong beach och då lovar jag ett litet bildgalleri så häng med!

 

Förövrigt håller värmen och den stekheta solen i sig och alla i familjen har börjat flagna - till och med superpappan med stålskinn! Tittar man ut över stranden ligger 90 % av soldyrkarna under parasoll, solen har aldrig varit så ivrig på att bränna som nu.

 


Dag 8 - uppdate

Måste bara tillägga att jag blev så oerhört glad och lycklig när älsklingen ringde igår kväll. Att få höra hans röst betyder så oerhört mycket. Den enorma längtan som finns inuti mig har nu dämpats lite och mitt hjärta har fått slagit några extra starka slag.

 

Jag älskar dig Johan! <3

 


Dag 8



Vaknade även denna natt ett flertal gånger då mina magsmärtor vägrat ge sig. Jag trotsade mitt magonda och följde med familjen till stranden Kata Noi - vilket jag, nu med facit i handen, inte borde ha gjort.

 

Väl framme hade blåsten tagit vid och vågorna var meterhöga. Det gick knappt att ta sig varken ned i eller upp ur vattnet då undervattensströmmarna sög ett riktigt tag om oss. Lyckan över vågorna varade inte speciellt länge då jag kände feberfrossan komma, huvudet dunka och magen säga ifrån riktigt ordentligt. Vi bestämde oss därmed för att lämna stranden efter redan två timmar - ca 13.00. Bakom syster på moppen kände jag hur illamåendet började tränga fram och magen dunka - precis när vi rullar in på hotellet svartnar det för ögonen. Det enda jag hör är syster som skriker:


- Mamma, pappa, Amanda ser inget så ni måste ta emot henne!


Därefter kan jag knappt gå utan mamma och pappas hjälp, då de håller mig i varsin arm och bokstavligen släpar mig fram. Den 30 meter långa (korta) vägen förbi poolen och in i vår bungalow känns som en evighet då solen gassar och jag känner kväljningarna komma. Efter att ha varit nära att lägga en spya vid poolen där alla hotellgäster satt nådde jag äntligen mitt mål - toaletten.

 

Jag har nu legat i sängen och varit nästintill medvetslös i ungefär tre timmar. Har proppat i mig Ibumetin för febern och huvudvärken, Loperamid för magen, Resorb vätskeersättning samt hinkvis med cola - känner mig lite piggare nu men även lite som en illaluktande missbrukare.

 

I stort sett alla på hotellet, som såg min fina uppvisning, har frågat efter mig om vad som hände och hur jag mår. Känner mig faktiskt lite som en kändis! Flera av gästerna har även tipsat om en väldigt bra doktor som pappa så snällt tog mig till under eftermiddagen.

 

Givetvis skulle denna dag fortsätta drabba oss med otur - vi blev stoppade av en thaipolis då pappa inte hade hjälmen på sig (den hängde så fint på styret). 300 bath (ca 65 kronor) skulle bötern gå på samt indraget körkort tills betalningen skett. Polisen tog ej emot pengarna - pappa fick istället ett kvitto som han skulle visa för poliskontoret i Chalong (ca en kvart härifrån) för att då kunna betala och sedan åka tillbaka till polisen vid vägen med ett nytt kvitto och därav kunna hämta körkortet. Pappa suckade men gjorde så snällt som han blivit tillsagd. Som grädde på moset var doktorns klinik tillfälligt stängd just idag.

 

Jag hoppas att er dag har varit snäppet bättre än min!

 


Dag 7





Denna dag har varit den absolut varmaste hittills, trots friska vindar. Jag överdriver inte om jag påstår att jag inte legat i solen mer än tio minuter i sträck - det var allt jag klarade av. Tack gud för parasollet - det är inte helt fy skam att ligga med huvudet under ett parasoll med en bra bok i handen.

 

När kvällen började närma sig och graderna sjunka något tog vi mopederna mot marknaden. Tro det eller ej men där har de rea på de redan sjukligt låga priserna. Var du än vänder dig hör du röster som skriker:

 

- Madame madame, good sale for you!!


Efter shoppingen blev det en supergod middag på Ps-hotell inne i Patong där jag åt världens godaste lasagne. Därefter for vi hem till vår bungalow då min mage inte är helt ok - toaletten har varit min sovplats de senaste två nätterna. Tack och lov har vi en riktig toalettstol och inte endast en grop i marken.

 


Dag 6

Natten blev lång och sömnen alldeles för kort - därav en lugn dag vid poolen. Solen och värmen håller i sig och vi har därför legat i poolen, som små fiskar, tills våra händer förvandlats till små russin. Gick till Seven eleven, då magarna började kurra, för att köpa nudlar. The brighthead själv lyckades givetvis hälla i hela kryddpåsen i nudelsoppan. Har därför inte kunnat druckigt ordentligt resten utav dagen då min mun och mina läppar stått i lågor.

Klockan är nu 18.21 och termometern visar 33,4 grader. Själv sitter jag i bikini och njuter av den behagliga värmen. Njuter lite extra då vi fick rapport om 22 minusgrader i lilla Bollnäs!

Dagens väderrapport:
Sol och vindstilla, ca 40 grader i skuggan.


Dag 5 - uppdate

Kvällen/natten var otroligt trevlig och festlig - minst sagt. Värmen och solen satte dock sina spår genom att låta det snurra till lite extra.

Kvällen började i The Corner bar - pappas bar där vi tog några fördrinkar innan vi sedan begav oss till..







.. Molly Maloon´s där det var coverband och fullt ös, både på och nedanför scenen!














Dag 5

Idag var vi tillbaka på härliga Kata Beach och solen har varit framme stora delar av dagen. Till en början tog ett enormt moln plats på himlen men vi hann bara lägga oss i solsängarna på stranden så kom solen fram igen - helt underbart! Ännu en varm dag har passerat och vi är nu inne på vår femte dag, gud vad tiden går fort!

Klockan är nu halv fem på eftermiddagen, solen lyser fortfarande och graderna ligger på stadiga 33 i skuggan. Jag sitter nu på vår uteplats ca två meter från poolen och överväger om jag ska placera rumpan på barstolarna i poolen och läsa lite Jenna Jameson eller om jag ska trava in i duschen - poolen vinner nog.

Förresten, mamma kom precis tillbaka från foot scrub och har nu fötter som en barnrumpa, är faktiskt lite avundsjuk måste jag medge.

Nu börjar saknaden efter min älskling bli alltmer påtaglig, åhh sötnos!

 


Dag 4 - uppdate

Kväll nummer fyra spenderades i Karon där det vankades utsökt mat, shopping på en bazar och lite barumgänge med Morten, pappas norska vän. Trots att vi är otroligt mätta på shoppingen här nere i Thailand så kan man ju inte komma hem tomhänt. Systrarna Larsson fyndade rosa converse för 600 bath - ca 120 svenska kronor. Ett riktigt fynd och kap till våren! Vi avrundade kvällen på Bar with no name där det slank ner en och annan öl för gamlingarna, margarita för min del samt sambucca - baileys för syster.

Kvällens väderrapport:
34,2 grader 18.00




Dag 4











Denna dag har varit varmast och soligast hittills, därav har parasollet blivit familjens bästa vän - tack Gud för denna uppfinning! Vi har tillbringat de soliga timmarna på den underbara stranden Nai Harn - badat, solat, ätit gott samt fotograferat lite. Vi rundade av vid tre då axlarna sved som aldrig förr och tog mopparna mot Kata. Stannade dock till under vägen och red lite elefant - supercharmiga djur och hur roliga som helst att rida!

Dagens väderrapport:
Blå himmel och klar sol samt minst 40 grader i skuggan.





Dag 3 - uppdate



Kväll nummer tre stod nu på tur och vi hade planerat att äta på Kata mama. Självklart blev det en moppetur dit då våra muskler i kroppen kändes alldeles lama sedan den soliga dagen på stranden. Jag som är väldigt kräsen gällande mat beställde i vanlig ordning den enklaste rätten. Någonting drastiskt hände dock hos kocken där bakom då min kyckling med pommes tog oerhörd tid på sig. Den resterande delen av the family hade självklart hunnit äta upp sin mat tre gånger om innan det var min tur. Vi avslutade kvällen med en varsin banana split - härligt!

Kvällens väderrapport:
33,4 grader 20.00.





Dag 3







Denna dag, lite större sol och liite större glädje hos döttrarna Larssons. Tjii fick vi, sitter nu här i vår bungalow med röda axlar trots solskyddsfaktor 25 samt en del skugga under dagen. Men men, klaga ska vi inte göra för innan vi vet ordet av sitter vi på planet hem till kalla Sverige igen.

Dagen i all ära har vi endast legat som lata maskar på en varsin solsäng på Kata beach - härligt! Rastlösa jag har dock hittat på massvis med underhållning - tagit strandpromenad med pappa, köpt frukt med mamma, badat med familjen samt smygfotograferat syster under hennes skönhetssömn. Visst är jag påhittig?!

Pappa, jag och syster, som kör moppe som aldrig förut här nere i Thailand, tog en sväng förbi Phuket Stuntshow - pappas projekt, för att titta lite på nybyggnationer. Jag tänkte att jag skulle knäppa lite kort på plats då mina svärföräldrar ej sett projektet. Det slutade med att pappa och syster fastnade på varenda bild - as usually. Lägger ej ut några bilder därifrån då syster gör det så bra på sin skriveri - sida, http://saraevelinaa.blogg.se


Dagens väderrapport:
Sol (ytterst tunn dis) och ca 45 grader i skuggan.


Dag 2 - uppdate





Slänger in en liten uppdate från gårdagen, då jag antar att ni nyfikna vill veta vad som hittades på då mörkret lagt sig. Alla hade vi fortfarande ett jet-lag kvar i kroppen så vi strosade mest omkring på Katas gator som ett gäng fina katter. Vi kikade in i någon restaurang-bar och kände hur magarna kurrade så vi beslöt oss för att stanna. Wrong way to go - vi fick vänta på maten i närmare en timme. Typiskt Larssons..

En runda kring klädstånden senare stannade vi till på en riktigt "go go" bar (där thailändska tjejer dansar på bardiskarna). Där skulle familjen Larsson ha "vem-har-mest-muskler-i-armen" tävling. Endast pappa och Sara på bild då de, efter ha sett den första bilden med mammas arm närmast kameran, utbrast:
- "Mammas arm ser störst ut bara för att den är närmast! Ta ett nytt kort, tack.

Jaja, det var gårdagskvällen i stora drag.


Kvällens väderrapport:
Ca 33 grader klockan 22.00



Dag 2

Första dagen på stranden är nu avklarad, dock hade vi soldis denna dag men ändå en otrolig värme. För tillfället sitter mamma och jag utanför vår bungalow, ungefär två meter från poolen, hon med en kall öl i handen. Dagen i ära unnade vi oss den omtalade oil massage:n - en timmes helkroppsmassage för ungefär 60 svenska kronor, inte helt illa. Just nu känns livet helt underbart!

Dagens väderrapport:
Soldis och omkring 40 grader i skuggan.



Dag 1 (söndag)

Efter en väldigt lång, omständig och tröttsam resa på 28 timmar har vi äntligen nått vårt mål, Thailand - Phuket - Kata Beach. Nu mår jag som en prinsessa efter att ha lämnat ett snöigt Bollnäs med 6 minusgrader till att få komma till Kata Beach där det nu är 33 härliga grader 20.00 på kvällen!

Saknar dock min älskling där hemma i Sverige!


RSS 2.0