Dag 12

Nai Harn stod på schemat denna morgon trots lite svala vindar och riktigt tunt soldis. Väl framme kände vi inte igen oss då stranden ändrats radikalt sedan sist vi slog oss ned på denna strand - ungefär en vecka sedan. Viken där vattnet brukade strömma in från havet var helt täckt av sand och vattnet var två decimeter lägre än vanligt. Kanske har det att göra med de starka vindarna som funnits över Thailand de senaste dygnen!?

 

 

När klockan började närma sig 15.00 återvände vi till hotellet då Mortern kom med våffeljärnet i högsta hugg - här skulle det gräddas våfflor! Vi beställde in lite glass från hotellbaren och blandade den med hallonsylten Morten haft med sig och gud så gott det blev. Vi bjöd även thaitjejen i baren på en våffla och hon gillade den faktiskt!

 

Ikväll blir det middag i Karon The red onion som vi blivit tipsade om från flera håll, så kika in här imorgon så får ni se vad vi tyckte!

 



Kommentarer
Postat av: Katarina Skipper

Hej Amanda!!

Ville bara säga att jag läser din blogg varje dag och tycker den är toppenbra!!! Jag är väl kanske inte i din målgrupp, men du skriver så bra! Verkligen en förebild! Ha det toppen och hälsa hela familjen! Kramen<3

2010-03-11 @ 15:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0