Flytten är i full gång..

Flytten är nu i full gång så jag har ej haft tid att surfa runt här omkring. Till en början infann sig en känsla av glädje och även vemod inom mig över flytten. Det kändes väldigt konstigt och sorgligt att lämna mitt föräldrahem där jag upplevt mycket roligt samt lämna mina nära och kära. Nu, några flyttkartonger senare, känns det både roligt och spännande. Vi båda känner verkligen att vi kommer att trivas i vårt nya place.

Imorgon kommer mamma och pappa förbi en sväng och hjälper till lite. Jag ska be mamma ta med kameran så att jag kan ta lite foton på vårt nya hem för er nyfikna läsare :) Nu, tredje natten i vår nya lya, ligger jag ensam i sängen med laptopen på magen då Mr J övergett mig för ytterligare elva dagar i Stockholm med lumparkillarna.

Sov så gott allihop och glöm ej att kika förbi här imorgon för att få se några tidiga smakprov på vår vackra boning.






Kärlek

 

Älskade lilla du <3

 


Sista kvällen..

 

Sista kvällen hemma avnjöts med en himelsk chokladpudding och grädde tillsammans med mamma och syster. Bull kunde självfallet inte hålla sig borta från godsakerna.. Stackars pappa sitter fortfarande på flygplatsen i Phuket då hans flygplan är över tjugo timmar försenat. Jäkla oväder!


Hjälpsamma familjemedlemmar

 

När jag äntligen tar mig i kragen och försöker laga min strandväska som gick sönder redan i somras får jag besök av dessa två herrar. De hjälper gärna till genom att kliva på samt gosa ned sig i mitt lagningsobjekt.

 


Min lilla älskling

 

Min lilla söta bebis börjar nu förstå att jag snart lämnar honom, vilket jag verkligen gör med vemod. Han följer efter mig var jag än går eller var jag än befinner mig. Denna morgon hoppade han upp till mig i sängen när han hörde min klocka ringa, följde efter mig in i badrummet och gosade ned sig i mina kläder som låg på golvet. Denna lillkille är min bästa vän och har funnits vid min sida i elva mysiga år. Kommer att sakna honom till tusen, mitt lilla busfrö.

 



Den röda hälsingegården på Hjortronvägen

Dagarna går fort fram och nu återstår endast två dagar här hemma, i den röda hälsingegården på Hjortronvägen. Det var med en blandning av lycka och vemod som jag började packa ihop mina saker igår. Mitt rum är nu fyllt med flyttkartonger och påsar där alla mina tillhörigheter finns.

De två dagar som gått av veckan har jag till stor del spenderat med mamma. Vi har åkt runt på diverse affärer i vår lilla stad och köpt mycket nödvändiga saker till lägenheten. Mitt bästa köp blev denna otroligt läckra glasflaska. Den är fin som den är men även läcker att servera måltidsdryck med samt placera blommor i.

Jag har nu äntligen tagit tag i slipningen av köksbordet och ska fortsätta med det de dagar som återstår. Det ska bli spännande att se resultatet efter slipning och lite ny färg.













Zzz

Min snarkande lilla älskling..

 

 

För tillfället ligger jag i mina föräldrars dubbelsäng och surfar runt lite och känner mig alldeles ensam. Helt ensam är jag dock inte då Sara ligger och sover vid min högra sida och Bull lika så. Min lilla grå och håriga älskling ligger vid Saras fotände och snarkar, åhh sötnos!

 

 



Chick Lit-roman



"Elsas mode är en underhållande Chick Lit-roman. Sofi Fahrman skildrar modebloggarnas värld i Stockholm med pinsam träffsäkerhet."

Nu har vi kommit fram till söndagen likt vi alltid gör vid denna tidpunkt i veckan. Allting är nu nedpackat i flyttlådor och plastkassar hemma hos Mr J - som förövrigt har återvänt till Stockholms skogar, Johan Falk är sedd samt chokladpuddingen äten och jag har gosat ned mig i sängen och läst ut Elsas mode.

Elsas mode uppfyller verkligen titeln Chick Lit-roman. Enligt mig en väldigt rolig, spännande och intressant bok som handlar om precis det vi tjejer gillar - shopping, fest, kärlek, sex och trender. I mina ögon en oerhört läsvärd jäkel.

Det var allt för mig sent denna söndagskväll.



Dagens inköp


Denna dag började med en timmes, minst sagt, hård morgonträning - core.

För övrigt har jag inte hunnit med så mycket denna dag. Strosade runt på stan med min kära mamma en stund på förmiddagen. Jag letade efter lite smått och gått till lägenheten men hittade dessvärre inte så mycket som föll i min smak. Tvättpåsen ovan, för 99 kronor, fick dock följa med hem. Mamma däremot var gullig och köpte ett superfint tyg till oss som hon ska sy och pyssla lite med. Det ska bli intressant att se vad hon kommer att hitta på.

Har nyss klivit ur duschen och ska nu bege mig hem till Johan där det vankas packning av kläder och diverse grejer. Det börjar nu bli lite smått stressigt för honom då han återvänder till Stockholm - Berga - lumpen på söndag kväll. Jag har blivit så bortskämd med att ha honom hemma då han haft ledigt hela januari så det kommer att kännas lite ensamt när han åker..


Mot ny adress


Flyttkort postat - check.



Trädgårdsgatan



Nu är det endast åtta dagar kvar hemma på Hjortronvägen, enbart åtta dagar kvar hos mamma-pappa-syster. Det är nu dags att bygga upp någonting eget, någonting underbart med min älskade pojkvän. I mitt rum täcks halva golvet utav flyttprylar - alltifrån glas, mattor till lampor och sängkläder. På ladan står ännu ett gäng kartonger och hos Johan finns ännu mer saker. Det ska bli så skönt att äntligen få komma i ordning!

Idag har vi slipat bord, Johan och jag. Tillsammans ska vi förvandla Johans trälackerade soffbord till en grå/svart, tuffare variant. Nu återstår slipandet med vårt köksbord samt fyra stolar som min pappa och jag så stolt ropade in på auktion för 50 kronor. Målning kommer att ske så fort vi flyttat in. Håll utkik då före och efter bilder kommer inom en snar framtid. Nu är det dags för träning, Nordic Power, tillsammans med Millan - önska oss lycka till!


Liten börjar bli stor


Detta är din dag, min älskade syster. Ett stort grattis till dig som blir hela 17 år idag!
Jag älskar dig!


Detta är min blogg





Från och med nu är det dags att ta fram min kreativa sida genom att låta fantasin flöda och fingrarna dansa över tangentbordet, detta är min blogg. Om ni kommer att gilla det jag skriver och fatta tycke för mig återstår att se. Är ni nyfikna på vad som komma skall? Kika då gärna in lite då och då så ska jag göra mitt yttersta för att ni ska trivas!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0